fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Afvallen Duiven

Afvallen Duiven

Afvallen Duiven - Op zoek naar de meest effectieve oplossing? Je bent bij IZI Fitness van harte welkom om te komen sporten. We helpen je meer te bewegen en kunnen je bovendien begeleiden om ook gezonder te eten. De combinatie van meer sporten en gezonder eten helpt je af te vallen en het gewicht te bereiken dat je wenst.

Effectief afvallen in Duiven

Je kunt effectief afvallen in Duiven door bij ons te komen sporten. Je kunt al vanaf €15,95 onbeperkt gebruik maken van de apparaten bij IZI Fitness. Dat betekent dat je voor een laag bedrag per maand kunt komen sporten, zodat je voor de benodigde beweging kunt zorgen.

We moeten de energie verbranden die we innemen. Sporten vormt daarvoor een uitstekende oplossing. Je kunt afvallen dankzij de intensieve oefeningen op de verschillende professionele apparaten waar je uiteraard een handige uitleg bij vindt om er technisch goed gebruik van te maken.

Trainen en gezonder eten

Je kunt afvallen door bij IZI Fitness Duiven te komen trainen, daarnaast is het van belang om gezond(er) te gaan eten. In ons pand bevindt zich diëtistenpraktijk Eetresultaat. Hier kunt u terecht voor professioneel advies door onze gediplomeerde diëtist Emiel Oude Nijhuis. Eetresultaat is dé praktijk in Duiven die voedingsbegeleiding combineert met sport, alles onder 1 dak. Afvallen, aankomen, droogtrainen of gewoon een gezonder eetpatroon ontwikkelen, het is allemaal mogelijk. Kijk ook eens op zijn social media voor inspiratie, recepten en indrukwekkende transformatiefoto's.

Afvallen onder begeleiding

Wil je afvallen onder begeleiding, bijvoorbeeld omdat je het eerder al eens alleen probeerde in Duiven en je daar weinig succes mee had? Veel mensen vinden het moeite om te komen sporten en hun eetpatroon voldoende aan te passen. Het is met name het eetpatroon dat vaak achterblijft, iets waar we je op basis van goede begeleiding goed mee van dienst kunnen zijn. Onze unieke combinatie van kundige sporttrainers en een eigen diëtist geven jou de sleutel tot succes.

We zorgen ervoor dat je kunt afvallen onder begeleiding, waarmee we er vanuit IZI Fitness Duiven voor zorgen dat je een gezond eetpatroon kunt ontwikkelen. Door vervolgens ook voldoende te sporten zorg je ervoor dat je lichaamssamenstelling steeds beter wordt en jij je weer fit en vitaal voelt!