fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Groepslessen Duiven

Groepslessen

Groepslessen motiveren je om keer op keer intensief te sporten en net dat beetje meer uit jezelf te halen. Ze motiveren je om net dat trapje extra te doen, het nog even langer vol te houden of anderen te laten zien wat je in huis hebt.

Samen sporten met een stok achter de deur

De groepslessen zorgen ervoor dat je samen met anderen kunt komen sporten. We zorgen er tijdens de groepslessen bij IZI Fitness voor dat je in een sportieve groep kunt trainen. Dat betekent dat er voldoende aandacht voor je is van de trainer, terwijl je aan de andere kant de motivatie en het plezier ervaart van de anderen om je heen. Op die manier zorgen we voor aantrekkelijke groepslessen in de sportschool, die je helpen om met plezier te sporten en dit zo lang mogelijk vol te houden.

Live en virtuele groepslessen

We organiseren verschillende soorten groepslessen in Duiven. Bij IZI Fitness heb je de keuze uit live groepslessen en virtuele groepslessen. In het eerste geval is er daadwerkelijk een instructeur aanwezig die je aanwijzingen geeft en die je kan helpen om het maximale uit jezelf te halen.

We zorgen voor voldoende aandacht voor iedereen en stemmen het niveau af op wat jullie gezamenlijk aankunnen. Op die manier zijn de groepslessen maximaal effectief en heb je daarmee de mogelijkheid om je doelstellingen op het gebied van krachttraining, conditietraining of afvallen te bereiken.

Liever deelnemen aan de virtuele groepslessen? Hierbij is er sprake van een instructeur op een groot scherm. Er zijn tal van programma’s beschikbaar, waardoor je de keuze hebt uit verschillende virtuele groepslessen die goed aansluiten bij de doelstellingen die jij hebt.

Goedkope groepslessen in Duiven

Gebruik maken van onze goedkope groepslessen in Duiven? Je kunt al vanaf €15,95 per maand komen sporten bij ons in de sportschool. We organiseren live groepslessen en virtuele groepslessen, zodat je samen met anderen actief aan de slag kunt en je ervoor zorgt dat je keer op keer een mooie nieuwe prestatie kunt neerzetten.

De live groepslessen en virtuele groepslessen zorgen in de sportschool in Duiven voor een handige stok achter de deur.