fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Over IZI Fitness Duiven

IZI Fitness is de sportschool die je onbeperkt laat fitnessen, voor een scherp bedrag per maand. Je hebt de keuze uit fitness, groepslessen, virtuele groeplessen, spinning, personal coaching, een personal trainer en small group trainingen.

De sportschool is vandaag de dag steeds vaker een complete wellnessclub. Je kunt er rekenen op tal van ontspanningsfaciliteiten, inclusief de hoge prijs per maand die daarbij hoort. IZI Fitness richt zich specifiek op fitness en groeplessen, zodat je niet teveel betaalt om onbeperkt te kunnen sporten.

Professionele en persoonlijke begeleiding

Bij IZI Fitness Duiven sport je op kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur. Je kunt rekenen op een sportieve en stimulerende omgeving, waarin je aan de slag kunt met krachttraining, conditietraining of kunt komen afvallen. Er zijn een personal coach en personal trainer beschikbaar, die je desgewenst kunt inschakelen.

Aan de slag met spinning of groepslessen volgen? Je bent bij IZI Fitness aan het juiste adres. Wij zijn de sportschool in Duiven waar je voor een scherp bedrag per maand onbeperkt kunt komen sporten.