fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Fitness Duiven

Fitness Duiven

Fitness Duiven - Aan de slag met fitness? Wil je werken aan je conditie, meer kracht opbouwen of effectief afvallen? Fitness vormt daarvoor de juiste keuze. Je bent van harte welkom bij IZI Fitness in Duiven. Je kunt zelf aan de slag met onze professionele apparatuur of je laten begeleiden door een personal trainer of personal coach.

Fitness, workouts en begeleide trainingen

De basis voor een goede sportschool bestaat uit de combinatie van fitness, workouts en begeleide trainingen. We combineren die drie belangrijke elementen, waar je gebruik van kunt maken vanaf €15,95 per maand. Je hebt daarmee onbeperkt toegang tot IZI Fitness in Duiven, zodat je kunt komen sporten wanneer je wilt. Werken aan een stevige workout die je flink uit weet te dagen of er met de groepslessen voor zorgen dat je samen met anderen in conditie kunt komen? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat je op een leuke manier kunt komen sporten, zodat je het uitstekend kunt volhouden.

Onbeperkt fitness Duiven

Je kunt onbeperkt gebruik maken van IZI fitness Duiven, waardoor je zelf bepaalt wanneer je komt sporten en hoe lang je dat doet. Er zijn diverse professionele apparaten beschikbaar en dankzij de professionele begeleiding door een coach of een personal trainer kun je effectief werken aan je doelstellingen.

We bieden je de mogelijkheid tot fitness in Duiven, waar je op basis van een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van kunt maken. We richten ons specifiek op de sportfaciliteiten, zodat je niet maandelijks hoeft te betalen voor de verschillende uitgebreide wellness-onderdelen waar je toch geen gebruik van maakt die je vindt in veel andere sportscholen. We richten ons op fitness in Duiven, zodat jij kunt werken aan krachttraining en conditietraining of je kunt komen afvallen.

Voordelig sporten op jouw manier

Aan de slag met fitness in Duiven om aan de kracht in je lichaam te werken, je conditie te verbeteren of om te kunnen afvallen? We zorgen voor de professionele begeleiding waar je naar op zoek bent of bieden je de vrijheid om zoveel gebruik te maken van de fitness in Duiven als je wilt. Bij IZI Fitness bepaal jij hoe je fit wilt worden of wilt werken aan de kracht in je lichaam, je kunt onbeperkt gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten.