fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Spinning Duiven

Spinning Duiven

Spinning Duiven - Spinning helpt je een betere conditie op te bouwen en vormt een uitstekende keuze voor het afvallen. Dankzij de virtual spinning lessen kun je spinnen wanneer jij wilt.

Spinning wanneer het jou uitkomt

Spinning in Duiven wanneer het jou uitkomt? Wij begrijpen dat je niet altijd tijd hebt op de momenten waarop de instructeurs beschikbaar zijn. Wellicht wil je ’s avonds laat nog even spinnen of daar juist ’s middags mee aan de slag. Wat je voorkeur ook heeft, het is dankzij virtual spinning bij IZI Fitness niet meer nodig om te wachten tot er een nieuwe groepsles begint. In plaats daarvan kun je terecht op het moment dat jij wilt, zodat je effectief kunt werken aan je conditie of je aan de slag kunt met afvallen.

We zorgen voor spinning wanneer het jou uitkomt, zodat je onbeperkt kunt sporten wanneer jij daar de tijd en motivatie voor hebt.

Virtual spinning op een groot scherm

Hoe we dat doen? Je kunt gebruik maken van de spinning lessen op een groot scherm. We zorgen er met virtual spinning in Duiven voor dat je de instructies krijgt van een virtuele instructeur. Dat betekent dat je je dankzij een groot scherm in een levensechte omgeving bevindt, waar je samen met anderen aan de slag kunt met spinning in Duiven.

Je viert keer op keer de overwinning op jezelf, omdat de virtuele instructeur je steeds motiveert om net een stapje verder te gaan. Je kunt effectief werken aan je conditie of afvallen zoals je dat nog niet eerder deed.

Live spinning lessen

Liever spinnen met een instructeur die je daadwerkelijk kan aanmoedigen en het beste in je naar boven kan halen? Tijdens de live spinning groepslessen motiveren jullie elkaar en zorgt de instructeur voor duidelijke instructies. Je ervaart een actieve sessie waarin je iedere keer een stapje verder gaat, om je conditie stap voor stap te verbeteren.

Effectief afvallen met een belangrijke stok achter de deur in de vorm van een instructeur? Dan vormt live spinning de juiste keuze.