fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Personal trainer Duiven

Vechtsport Duiven voor jongeren en 18+

Vechtsport Duiven - Vechtsport is populair onder jongeren. Bij IZI Fitness in Duiven kun je aan diverse varianten van boksen doen. Zowel jongens als meisjes zijn daarbij welkom. Naast twee jeugdgroepen heeft IZI Fitness ook een 18+ groep. Wil je werken aan een betere conditie, een strakker lijf en meer energie? Dan is boksen dé sport voor jou!

Boksen maakt je fitter en geeft zelfvertrouwen

Van boksen word je gezonder en weerbaarder en iedereen kan aan boksen doen. Als je gaat boksen zal je merken dat je snel fitter wordt en dat je kracht en zelfvertrouwen groeit. Een groot pluspunt tegenover andere vechtsporten is bovendien dat er relatief weinig blessures voorkomen. Dat je technisch goed en veilig de basisbeginselen moet leren, is natuurlijk wel belangrijk. Wij hebben daarom goed opgeleide en ervaren trainers die voor je klaarstaan tijdens de bokstrainingen. Je kunt bij IZI Fitness Duiven kiezen uit kickboksen, boxercise en bokszaktraining.

Kickboksen in Duiven

Heb je altijd al willen kickboksen? Kom dan kickboksen in Duiven bij IZI Fitness. Bij deze vechtsport gebruik je zowel je handen als je voeten. Je oefent 1 op 1 in diverse bokstechnieken, afgewisseld met onder andere push-ups, sit-ups en running. Kickboksen is een full body workout waarbij je een flinke conditie opbouwt. Het ‘sparren’ met een tegenstander is een belangrijk aspect van deze sport. Daardoor vergroot je de lenigheid van je spieren en verbeteren je reflexen. Bij kickboksen in Duiven gaat het niet alleen om de competitie, maar ook om het respect voor je tegenstander.  

Boxercise voor een betere conditie

Bij IZI Fitness Duiven kun je ook aan bokszaktraining doen. Bokszaktraining is een bijzonder intensieve workout. Je gebruikt dezelfde technieken en traint dezelfde spieren als bij kickboksen, alleen sta je nu voor een bokszak. Het is dus geen sparren. Je voelt hoe je trappen en stoten de bokszak raken en bouwt zo je conditie, kracht en snelheid steeds verder op. Bokszaktraining geeft je een sterk en strak lichaam en je wordt er weerbaarder en zelfverzekerder van.

Meer weten over vechtsport Duiven?

Vechtsport in Duiven is fun, je beleeft er succes en je hoort echt bij een groep. Wil je meer weten over vechtsport in Duiven?  Of wil je al meteen een eerste afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.