fbpx

IZI Fitness

Bekijk het lesrooster

Virtuele groepslessen

Virtuele groepslessen volgen? Je kunt bij IZI Fitness deelnemen aan de volgende virtuele groepslessen:

  • Core
  • Dance
  • Combat
  • Shape
  • Yoga
  • Spinning

Dat betekent dat je vanaf een groot scherm kunt deelnemen aan groepslessen, zodat je samen met anderen de uitdaging aan kunt gaan en je kunt werken aan je conditie of de kracht in je lichaam. De groepslessen zijn bovendien goed geschikt als stok achter de deur tijdens het afvallen.

Deelnemen aan groepslessen

Vind je het lastig om jezelf iedere keer te motiveren om te gaan sporten? Merk je dat het sporten er bij inschiet op het moment dat er geen groep beschikbaar is die zorgt voor de bekende stok achter de deur om iedere week een paar keer te gaan sporten? Je kunt bij IZI Fitness deelnemen aan groepslessen.

We zorgen er met een groot scherm voor dat er een instructeur beschikbaar is, die je virtueel instructies geeft om nog een tandje bij te schakelen of om het nog even langer vol te houden. Dankzij de groep om je heen wordt het leuk om te gaan sporten en ervaar je minder weerstand om naar de sportschool in Duiven te komen.

Virtuele groepslessen

Je kunt bij IZI Fitness gebruik maken van virtuele groepslessen, bijvoorbeeld voor core, dance, combat,shape, yoga en spinning. Dat betekent dat er geen instructeur aanwezig is, maar dat jullie samen sporten voor een groot scherm vanaf waar de instructies worden gegeven. Op die manier houden we de kosten laag en kun je vanaf €15,95 per maand onbeperkt komen sporten in Duiven.

We houden de kosten van de virtuele groepslessen laag, terwijl je aan de andere kant toch samen kunt komen sporten en je precies voldoende druk ervaart om ook tijdens de volgende les aanwezig te zijn en te werken aan je specifieke doelstellingen.

Voordelige groepslessen bij IZI Fitness

Gebruik maken van voordelige groepslessen bij IZI Fitness? We houden de kosten graag laag, zodat je goedkoop kunt komen sporten. Liever aan de slag met een personal trainer of een personal coach? Hij of zij helpt je met de krachttraining, conditietraining en met het afvallen. We bieden je de verschillende mogelijkheden, zodat je kunt komen sporten in Duiven op de manier die je wenst.